Իտալական Gambero Rosso (gamberorosso.it) հարթակում հրապարակվել է հոդված Հայաստանի մասին, վերնագրված՝ «Որտե՞ղ ուտել և գիշերել Հայաստանում. ճանապարհորդություն հնագույն գինիների, կարասների և ավանդական հացերի աշխարհում»։
Հոդվածում ներկայացված են Հայաստանի լավագույն գաստրոնոմիական վայրերը, ինչպես նաև անկրկնելի համեղ ուտեստները, որոնք կարելի է գտնել յուրաքանչյուր անկյունում։
Հայաստանի խոհարարական ժառանգությունը աշխարհի ուշադրության կենտրոնում։
Ամբողջական հոդվածն՝ այստեղ:
Կարդացեք նաև
Զբոսաշրջության կոմիտե