The Guardian-ի վերջերս լույս տեսած «2024 թվականին մենյուում» հոդվածում խմբագիր Քերոլայն Էդենը ներկայացրել է Ծաղկունքը որպես իր երազանքի զբոսաշրջային ուղղություն Հայաստանում:
Նրա խոսքով` այս «թաքնված գոհարը» ունի հնարամիտ խոհարարներ, որոնք մոտակա բլուրներում ակտիվորեն փնտրում են թարմ, տեղական բաղադրիչներ, ինչպիսիք են սնկերը և դեղաբույսերը, և խորհուրդ է տալիս պարտադիր այցելել այստեղ` փորձելու լեռնային խոտաբույսերով և մածունով պատրաստված տեղական պոնչիկը:
ՀՀ զբոսաշրջության կոմիտե
Կարդացեք նաև