«Ա1+» – Հանրապետությունում ցորենի, հատիկաընդեղեն մշակաբույսերի, բուսական յուղի, թռչնի և խոզի մսի ինքնաբավության մակարդակը շարունակում է մնալ ցածր:
«Հայաստան» խմբակցության պատգամավոր Արթուր Խաչատրյանն ասում է. «Հայաստանում ձեթի մի քանի կաթիլ է արտադրվում, Արցախում մենք շատ լավ ձեթի գործարան ունեինք, բայց հիմա մենք ամբողջովին ներմուծում ենք: Եվ նաև շաքարը, շաքարի գործարանը կա և պետք է ստիմուլներ լինեն, որպեսզի գոնե մինիմալ արտադրությունը Հայատանում լինի, գոնե վերամշակում այստեղ լինի, եթե չեն կարողանում, զրոյից շաքարի ճակնդեղից այստեղ սարքեն»։
Մանրամասները՝ տեսանյութում