Վարսակը մաքրել, լվանալ, թրջել սառը ջրով եւ եռացնել 1-2 րոպե: 3-4 ժամ թողնել տաք տեղում: Կիտրոնը քերել եւ ավելացնել եփուկի վրա: Երկտակ թանզիֆով քամել, հյութի վրա լցնել մեղր եւ կիտրոնահյութ: Խմել տաք վիճակում: 1.5 լիտր ջրին՝ 1.5 բաժակ վարսակ, 1 ճաշի գդալ մեղր եւ կես կիտրոն:
Պատրաստեց ԱՆՈՒՇ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԸ
«Առավոտ»
10.06.2017
Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը: