Հիանալի սննդարար բույս է սոխ-պրասը եւ գերազանց միջոց շաքարային հիվանդության բուժման համար:
Ամեն երեկո ընթրիքին ուտել սոխ-պրաս՝ միայն հացով, որը կպաշտպանի ձեր խոր քունը: Այն նաեւ հանգստացուցիչ է եւ առողջարար, բայց չի նշանակում, որ պետք է շատ ուտեք:
Կարող եք նաեւ շատ համեղ եւ թեթեւ մարսողական խմիչք պատրաստել 500 գրամ սոխ-պրասով: Սոխը կտրատել, լցնել 0,7 լիտր չոր սպիտակ գինու մեջ եւ դնել թրմվելու 24 ժամ: Դրանից հետո քամել, առավոտյան եւ երեկոյան խմել 50-ական գրամ այդ պատրաստուկից:
Պատրաստեց ԱՆՈՒՇ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԸ
«Առավոտ»
11.05.2017