Լրահոս
Օրվա լրահոսը

Թթու վարունգի օգտակար հատկությունները

Հոկտեմբեր 26,2015 11:30

Համաձայն իր սննդային արժեքի՝ թթու դրած վարունգը պարունակում է մեծ քանակությամբ ջուր, սպիտակուցներ, մանրաթելեր եւ շատ քիչ ճարպ: Այն նաեւ պարունակում է վիտամին C, B6, B12, B2 (ռիբոֆլավին), B3 (նիացին), B1 (տիամին):
Շնորհիվ իր սննդային արժեքների՝ թթու վարունգը հիանալի սնունդ է առողջությունը պահպանելու համար:

1. Ուժեղ հակաօքսիդանտ
Թթուն պաշտպանում է օրգանիզմը ազատ ռադիկալներից, անկայուն նյութերից, որոնք վնասում են մեր առողջությունը:

2. Լավ պրոբիոտիկ
Թթու վարունգը հավասարակշռում է աղիքային միկրոֆլորան եւ բարելավում աղիների աշխատանքը:

3. Պաշտպանում է լյարդը
Թթու վարունգն իրենից ներկայացնում է հիանալի հակաօքսիդանտ եւ, հետեւաբար, պաշտպանում է լյարդը, քանի որ այն շատ արագ մաքրում է օրգանիզմը տոքսիններից:

4. Կանխում է ստամոքսի խոցերի առաջացումը
Կանխում է ստամոքսի այն խոցերի առաջացումը, որոնք կարող են չմարսված սննդի հետեւանք լինել:

5. Պաշտպանում է շաքարախտից
Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ թթուն կայունացնում է հեմոգլոբինի մակարդակը եւ այդպես օգնում է խուսափել շաքարախտից:

Այս մասին հայտնում է Natural Cures and Home Remedies.com-ը:

Պատրաստեց ՆՈՒՆԵ ՂԱԶԱՐՅԱՆԸ

«Առավոտ» օրաթերթ
24.10..2015

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել

Օրացույց
Հոկտեմբեր 2015
Երկ Երե Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիր
« Սեպ   Նոյ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031