1 ճաշի գդալ վուշի սերմերը լցնել կես լիտր ջրի մեջ, ապա թողնել 3 ժամ: Այս պատրաստուկը հրաշալի միջոց է փորկապության ժամանակ, որը պետք է խմել առավոտյան եւ երեկոյան, կես բաժակ:
Պատրաստեց ԱՆՈՒՇ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԸ
«Առավոտ» օրաթերթ
02.03.2015
1 ճաշի գդալ վուշի սերմերը լցնել կես լիտր ջրի մեջ, ապա թողնել 3 ժամ: Այս պատրաստուկը հրաշալի միջոց է փորկապության ժամանակ, որը պետք է խմել առավոտյան եւ երեկոյան, կես բաժակ:
Պատրաստեց ԱՆՈՒՇ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԸ
«Առավոտ» օրաթերթ
02.03.2015