Տարբեր տեսակի թեյերը օգտակար են տարատեսակ հիվանդությունների կամ պարզապես օրգանիզմի առույգությունն ու հանգստությունը վերականգնելու համար: Մասնագետներն այդ օգտակարությունը համադրել են մարդու արյան խմբերի հետ եւ կազմել աղյուսակ` ըստ որի, եթե չգիտեք, թե որ խմբի արյուն ունեք, հիշեք ձեր նախընտրած թեյերի ցանկը եւ համապատասխանեցրեք արյան կարգերին համադրած թեյերի հետ եւ գտեք ձեր արյան խումբը:
Առաջին խմբի արյուն ունեցողներին մասնագետը խորհուրդ է տալիս խմել անանուխի, իմբիրի, ժենշենի եւ կանաչ թեյ:
Երկրորդ խմբի արյուն ունեցողները` երիցուկի, հասմիկի (ժասմին), կանաչ, վաղենակի (կալենդուլա), ուրցի թեյ:
Երրորդ խմբի արյուն ունեցողները կարող են խմել կանաչ, կարմիր, եղեսպակի եւ մեղվախոտի (մելիսա), իսկ չորրորդ խմբի համար օգտակար է լոռամրգի (կլյուկվա), անանուխի, եղինջի եւ կարմիր թեյը:
Պատրաստեց ԱՆՈՒՇ ՄԱԹԵՎՈՍՅԱՆԸ
«Առավոտ» օրաթերթ
07.02.2015