Լրահոս
Օրվա լրահոսը

Perishable News. «Մոցառելլան կարելի է փոխարինել հայկական պանրով»

Փետրվար 22,2013 23:54

Հայկական թելով պանիրը մոցառելլա պանրից էկզոտիկ փոփոխություն է, եթե դուք ուզում եք մեղմ, կաթնային պանիր: Գրում է «Փերիշեբլ նյուզ» պարբերականը:

Ինչպես և մոցառելլան՝ հայկական թելով պանիրը նույնպես ֆիլատա կարգի պանիր է: Սա նշանակում է, որ երբ շոռը ձևավորվում է, այն ցամաքեցվում է, ապա տաքացվում, վրան աղ են լցնում ու ձգում, կրկնապատկում ու նորից ձգում ու այդպես շարունակ, որպեսզի դառնա էլաստիկ հյուսվածք և նուրբ, իրարից բաժանելի թելիկներ: Ապա դրանց գեղեցիկ զույգ հանգույցներին ձև են տալիս և պահում աղաջրի մեջ կամ ծխացնում:

Հղում անելով Cheese.com-ին, պարբերականը գրում է, որ Հայաստանում այն պատրաստում են ոչխարի, այծի և կովի կաթից:

 

Պատրաստեց Հովհաննես ԻՇԽԱՆՅԱՆԸ

 

 

 

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել

Օրացույց
Փետրվար 2013
Երկ Երե Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիր
« Հուն   Մար »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728