Սնունդ ընդունելիս աշխատեք հնարավորինս շատ սուխ ուտել. խորհուրդ են տալիս բրիտանացիները, նշելով, որ սոխը նպաստում է ուղեղի զարգացմանն ու կանխում սկլերոզը: Սոխի մեջ եղած վիտամիններն անմիջապես ներթափանցում են ուղեղի արյունատար անոթներ, լավացնելով նրա աշխատանքը: Փորձը ցույց է տվել, որ սննդամթերքում շատ սոխ օգտագործող մարդիկ ավելի շուտ են կողմնորոշվում եւ իրենց ճկուն ուղեղի շնորհիվ ինտելեկտուալ խնդիրների առաջ կանգնելիս, հեշտությամբ են պատասխաններ գտնում:
Լիկա ԳԼԱՄՈՒՌՅԱՆ