Լրահոս
COP29-ի հակառակ կողմը
Օրվա լրահոսը

Շամպայնը բարելավում է

Հունվար 12,2011 00:00

Բրիտանացի գիտնականները պարզել են, որ շամպայնը պարունակում է բուսական ծագում ունեցող պելիֆենոլ, որը լայնացնում է արյունատար անոթներն ու նվազեցնում սրտի լարվածությունը: Տղամարդկանց առողջական վիճակն ուսումնասիրելիս պարզվել է, որ քիչ ալկոհոլ պարունակող խմիչքների չափավոր օգտագործումը նվազեցնում է սրտային հիվանդություն ձեռք բերելու ռիսկը: Չափավոր սպառում ասելով՝ ենթադրվում է շաբաթական մինչեւ 300 գ շամպայն:

 

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել