Լրահոս
Դա պե՞տք է մեզ. «Ազգ»
Օրվա լրահոսը

ՆՎԱԶԵՑՆՈՒՄ Է

Դեկտեմբեր 09,2010 00:00

Սուրճի եւ թեյի պարբերաբար օգտագործումը, նույնիսկ առանց կոֆեինի պարունակության, զգալիորեն նվազեցնում է երկրորդ կարգի շաքարախտով հիվանդանալու վտանգը: Նման արդյունքների մասին վկայում են գիտնականների միջազգային խմբի կողմից արված հետազոտության արդյունքները: Օրվա ընթացքում 3-4 գավաթ սուրճ կամ թեյ ըմպող մարդկանց մոտ շաքարախտով հիվանդանալու հավանականությունը 25%-ով պակաս է, քան նրանց մոտ, ովքեր քիչ կամ ընդհանրապես չեն օգտվում այս ըմպելիքներից:

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել